Keralit gevelbekleding  –  een waardevolle investering!

Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.

Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo weinig mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen.

Wij monteren Keralit op uw dakranden, dakkapel en topgevels. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, grote of kleine klus. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, niet alleen door het hoogwaardige Keralit, maar ook door de gecertificeerde montage.

Klussen- en Montagebedrijf Waterlander is Keralit gecertificeerd, waardoor u zeker bent van juiste montage en maximale levensduur.

Bestel hier onder uw samples en laat u overtuigen door de kwaliteit en uitstraling van de Keralit delen, uw favoriete kleur zal er zeker tussen zitten.