Buitenschilderwerk

Goed schilderwerk sieraad voor uw pand

U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats een prachtige uitstraling. Maar om die mooie uitstraling te behouden is goed onderhoud van het schilderwerk van groot belang.

Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Verf heeft namelijk een beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Daarom gebruiken we alleen maar professionele producten in de voorbehandeling en de afwerking van het schilderwerk.

Jarenlang niet meer omkijken naar het buitenschilderwerk?
Dan is een onderhoudscontract misschien wel een goede optie voor u. Als u namelijk bij ons een meerjarig onderhoudscontract afsluit, dan houden wij het schilderwerk gedurende de afgesproken periode voor u  in de gaten. De prijs die u daarvoor betaalt, is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte. U betaalt dus nooit te veel, terwijl u er wel van verzekerd bent dat uw onroerend goed wat schilderwerk betreft goed wordt onderhouden. En dat is uiteindelijk weer gunstig voor de waarde van uw pand. Interesse? Vraag eens naar de mogelijkheden bij ons.

Advies?
Ook voor advies over buiten schilderwerk kunt u bij ons terecht, we helpen u graag.