Binnenschilderwerk

U denkt misschien dat een schilder alleen maar schildert. Nee, hij of zij doet nog veel meer.  Elke wanddecoratie die u maar bedenkt kunnen we voor u verzorgen. Een aantal voorbeelden zijn: behangen, decoratieve wandafwerking, plakken van glasvlies of verwerken van mooie sierlijsten.

Met al deze werkzaamheden hebben we veel ervaring. Natuurlijk kunnen wij u ook deskundig advies geven over kleuren, materialen of toepassingen daarvan.

Alleen maar verfproducten van topkwaliteit
Voor het binnenschilderwerk in uw woning, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten als Sikkens en Sigma. Door de combinatie van het vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er een perfect resultaat wordt behaald.

9% BTW in plaats van 21?
Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt het lage BTW-tarief van 9% in plaats van het normale BTW-tarief van 21%. Soms kan het dus verstandig zijn, net nog heel even te wachten met het laten uitvoeren van het schilderwerk, want dat voordeel is toch maar mooi meegenomen!

Binnenschilderwerk laten uitvoeren?
Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt uw schilderwerk voor binnen het hele jaar door bij ons aanmelden.